Over ons

Everything you need is Top-Speed

Koerierdienst nodig? Top-Speed is uw contact voor het vervoer van spoedbestellingen, documenten, pakketten en pallets, zowel voor bedrijven als particulieren, niet alleen in België maar ook in Europa.

Top-Speed is een koeriersbedrijf gevestigd in Aartselaar, Antwerpen sinds 2001. Wij beschikken over 17 jaar ervaring in de transportsector. Daardoor bezitten wij de juiste knowhow voor het correct bezorgen van uw producten.

TOP-SPEED staat garant voor een verzorgde en snelle service voor alle transportopdrachten aan scherpe prijzen. En dit voor zowel sneltransport als reguliere zendingen.

Alle transportopdrachten worden uitgevoerd met het nodige professionalisme en oog voor detail. TOP-SPEED garandeert daarom ook dat elk transport binnen de vooropgestelde deadline afgehandeld wordt. U kunt op ons rekenen voor een snel en flexibel vervoer met een persoonlijke begeleiding van orderplaatsing tot aflevering.

Om elke transportopdracht tot in de puntjes uit te voeren, hebben wij een wagenpark opgebouwd dat ons toelaat om voor elke opdracht de juiste wagen te kiezen.

Waarom Top-Speed?

  • Jarenlange professionele ervaring in de transportsector
  • Persoonlijk contact met de zaakvoerders
  • Strikte planning en correcte aflevering
  • Scherpe prijzen
  • Wagenpark aangepast aan de transportopdracht
Top Speed wagen