Onze diensten

Transportopdracht

Heeft u een transportopdracht of andere documenten nodig?

Expressdienst

Tijd is geld. Klanten willen niet wachten. Twee waarheden als een koe. Vertrouw daarom op Top-Speed als uw express koerier.

Wanneer u de goederen tijdig ter beschikking kan stellen, zorgen wij ervoor dat ze nog dezelfde dag geleverd worden.

Wij komen naar u toe met een voertuig aangepast aan uw zending en leveren alles volgens de afspraken.

Meer informatie

Uiteraard wordt alles ook administratief stipt opgevolgd. Wij zorgen er steeds voor dat de nodige documenten in orde zijn en dat u de nodige documentatie krijgt. U hoeft zich geen zorgen te maken over het transport. En dit alles aan scherpe prijzen.

De ontvanger van uw zending tekent af op de smartphone van de chauffeur en u ontvangt via mail, automatisch, een bevestiging met vermelding van de naam van ontvanger en handtekening.

U wil dat uw goederen vliegensvlug geleverd worden, maar uiteraard wil u ook dat ze in de beste staat geleverd worden. U wil niet kiezen tussen snelheid en betrouwbaarheid.

Wij combineren al deze eisen met een goede organisatie en infrastructuur: een vloot van bestelwagens en vrachtwagens, een modern informatica- en telecommunicatiesysteem (met ondermeer track and trace) en bovenal geëngageerde medewerkers.

Een enveloppe, een geschenkpakket, een pallet vol goederen (tot liefst 21 palletten), … express koerier Top-Speed zorgt voor een snelle levering. Veilig. Helemaal volgens uw wensen.

Moet het snel gaan, neem dan nu contact met Top-Speed. Wij spreken af en onze chauffeur is al onderweg.

Nationale en internationale distributie

Dagkoerier

Top-Speed in Antwerpen is specialist in sneltransport. Helemaal op maat van de klant, komen wij bij u langs en zorgen we voor een snelle levering.

Bent u een eenmalige klant met één zending, of moet u een grote lading opsturen, of wil u dat we dagelijks bij een reeks van uw klanten langsgaan? Alles kan.

Met onze aangepast wagenpark kunnen we steeds snel en efficiënt werken.

Meer informatie

Wat is onze actieradius?
Dat bepaalt uzelf. Wij zijn actief binnen de provincie Antwerpen, maar ook in heel België en in Europa.

Zo kunnen wij eender waar in Europa binnen vier (4) uur laden met een bestelwagen. Via samenwerking met betrouwbare partners kunnen wij ook goederen naar andere continenten brengen. Snel en veilig. En dankzij de vele opties waarover we beschikken, ook best betaalbaar.

Onze organisatie is er op gericht ieder project van iedere klant het juiste antwoord te bieden. Het begint met de juiste voertuigen: bestelwagens voor lichte en voor zware vrachten, diepladers of kranenwagens, vrachtwagens die langs de zijkant kunnen laden en lossen.

Binnenkort ook voertuigen voor gevaarlijke goederen (ADR).

En ten tweede, flexibiliteit in de manier van werken. De klant bepaalt wat hij wil, hoeveel en wanneer. Stel, u heeft iets te vieren en wil tientallen klanten verrassen met een ontbijtmand of een mand vers fruit.

Geen probleem, samen met u bespreken we de organisatie en timing. En op de juiste dag werken wij de volledige ronde af. U mag zeker zijn dat uw klanten bediend worden zoals u het vereist.

Magazijn

Plaatsgebrek is vaak een probleem waarmee voornamelijk bedrijven worden geconfronteerd. Bent u op zoek naar een tijdelijke en veilige opslagruimte. Dan kunnen wij een ideale oplossing bieden. Wij dragen zorg aan uw producten.

Koeltransport

Van -22 tot +10 graden kunnen we uw producten op specifieke temperatuur vervoeren!

Zo kunnen we uw stalen op juiste temperatuur zorgeloos leveren.

One-stop-shop voor alle transport en logistieke oplossingen

White-Glove Service

Alles wordt klantspecifiek besproken en deze dienst kenmerkt zich door een zeer hoog serviceniveau. Wij zijn uiterst betrouwbaar en weten, na een strategisch gesprek, precies wat uw wensen zijn. We denken met u mee, om zodoende een constructieve, prijs-efficiënte planning te realiseren. Top-Speed Special Services is op dit gebied actief in de medische, high-tech en vrije tijd sector: 

Meer informatie

  • Montagewerk door ervaren en/of getrainde chauffeur(s),
  • Demontagewerk door ervaren en/of getrainde chauffeur(s) inclusief het inpakken van de goederen,
  • Klant specifieke werkprocedures SOP,
  • Leveren binnen een afgesproken tijdvenster,
  • Indien nodig loshulpmiddelen zoals traploper, kraan, overbruggingsplaten, etc.,
  • Afvoeren van verpakkingsmateriaal volgens de wettelijk EU-milieuregels,
  • In-huis leveringen,
  • Opslag van goederen op diverse locaties binnen Europa, volledig in eigen beheer.

Site survey

Een Site Survey is een rapportage. Dit kan bijvoorbeeld zijn om te bepalen of het wel of niet mogelijk is om bepaalde goederen te leveren, of het maken van een inventaris overzicht. Hierbij zal een vertegenwoordiger van Top-Speed Special Services op locatie gaan kijken naar o.a. de toegang van het terrein en de doorgang van deuren en liften. Uiteraard zal een fotorapportage niet ontbreken. Op basis van onze bevindingen zullen wij een advies uitbrengen of het gewenste transport uitvoerbaar is, indien met een mogelijke aanpassing.